Visage de Lumiere

Visage de Lumiere

VISAGE de LUMIERE

 

Kejujuran kami ialah dengan memastikan bahawa semua bahan-bahan dalam produk kami disahkan organik melalui keputusan-keputusan ujian yang telah terbukti dicapai secara klinikal. Dan oleh kerana kecantikan yang mencerminkan semangat anda untuk terus berani tampil kehadapan, maka hanya produk kami yang dapat memastikannya melalui tindakan pembaikan kulit yang diperkaya dengan bahan-bahan yang halal, bersih, berkualiti dan boleh terhidrat secara semula jadi tanpa rengsaan terhadap kulit wajah anda.


KENAPA PERLU Visage de Lumiere (VDL)?.. 

 

VDL adalah produk yang diinspirasikan berasaskan koko. Koko terkandung dalam skala keupayaan yang paling tinggi anti oksidan dalam Carta ORAC. Bahan organic ini terbukti menjaga, membaikkan dan mencantikkan kulit anda dengan sifar toleransi kepada apa-apa yang kurang daripada yang terbaik. Tiada parabens, tiada sulfat, tiada petrokimia dan tiada bahan-bahan luar biasa dalam semua produk penjagaan kulit organic VDL menjadikan ia suatu produk semula jadi yang indah penghasilannya, terbukti secara klinikal, bebas daripada bimbang tentang toksin atau bahan sintetik.  


AWET MUDA.. 

 

VDL yang dihasilkan daripada alam semula jadi, merangkumi siapa anda dari luar dan dalam yang mana juga adalah sesuai untuk kulit wajah bagi setiap peringkat umur wanita atau lelaki daripada setiap jenis kulit, untuk peringkat usia 20-an ke 30-an (remaja), 40-an ke 50-an (dewasa), 60-an ke atas, wanita hamil, putus haid dan seterusnya. Memanfaatkan yang terbaik daripada teknologi hijau, mengintipatikan VDL terhadap sumber aktif semulajadi dan organik serta diuji secara klinikal bagi mewujudkan kelembutan rumusan bioaktif lagi berkuasa untuk membantu menangani masalah kulit wajah pada setiap peringkat kehidupan.


100% ASLI & ORGANIK..

 

Setiap produk VDL adalah 100% semulajadi & organik dan disahkan oleh Kementerian Kesihatan, Malaysia, yang bermaksud bahawa setiap aspek dalam penghasilan produk VDL, daripada formulasi produk, pembungkusan, dan kualiti yang mana memenuhi secara ketat semua kriteria yang telah ditetapkan oleh kementerian bagi melindungi kesihatan anda dan juga kesihatan planet kita.


TERBUKTI SECARA DERMATOLOGI DAN TIDAK MERENGSA KULIT..

 

Setiap produk VDL adalah telah duji dan diluluskan secara dermatologi dan disahkan tidak merengsa kulit oleh pakar-pakar kulit supaya anda boleh mempercayai bahawa VDL secara semulajadi akan menjaga kulit anda tanpa merengsakan kulit dan secara jujur mencantikkan kulit wajah anda tanpa mengira apa jenis kulit anda.
Tiada ulasan:

Catat Komen