Visage de Lumiere

Visage de Lumiere

Sabtu, 13 Ogos 2016

VDL SLEEPING COCOA GEL SERUM


  PENGENALAN PRODUK

 

Anda mungkin tidak mempunyai tidur yang cukup kerana jadual sibuk anda. Kulit cenderung untuk menjadi kasar dan kusam kerana ia terdedah kepada unsur-unsur berbahaya setiap hari. 
Walaupun anda tidur lena malam tadi dan berasa segar di awal pagi, tetapi ia tidak bermaksud sama pada kulit anda. Anda perlu adil kepada kulit anda. Hanya satu produk sahaja dipasaran yang boleh menjadikan kulit anda kelihatan segar dan bertenaga walaupun badan anda telah letih kerana jadual sibuk anda.
Memilih produk penjagaan kulit yang betul untuk membantu kulit pulih semalaman boleh mengubah keadaan kulit anda dengan ketara. Itulah sebabnya VDL mengesyorkan ‘SLEEPING COCOA GEL’ serum. Kulit anda layak dimanjakan terutama pada waktu malam. 
Alami ‘SLEEPING COCOA GEL’ serum yang serba baru dengan aroma koko, yang akan memberikan kulit anda rehat dengan lebih berkualiti dan dapat membaiki struktur sel kulit anda menjadi lebih cerah, sekata dan bercahaya dengan penggunaan yang berterusan. Ia melembapkan, mencergaskan, meremajakan dan mencerahkan kulit tanpa anda sedari semasa anda dibuai mimpi.

BAHAN-BAHAN


Aqua, Glycerin, Carbormer, Dimenthicone, selulosa, Tocopheryl Acetate, Ekstrak Aloe Barbadensis Leaf, Collagen, Glycrrhiza glabra (Licorice) Ekstrak Akar, Panthenol, Citrus aurantium Dulcis (oren) Kebudayaan Kalus Extract, Argan Oil PEG 8 Ester, Triethanolamine, Fragrance, Imidazolidinyl Urea. 

BAGAIMANA UNTUK MENGGUNAKAN

Hanya 2 langkah sahaja:

 • Langkah 1 - Selepas mencuci muka pada waktu malam, ratakan gel serum di sekitar wajah dengan sapuan lembut secara bulatan. 
 • Langkah 2 - Selepas produk diserap ke dalam kulit, biarkan semalaman tanpa membasuh muka. Basuh muka keesokan harinya.

TIPS KECANTIKAN


Gunakan setiap malam dengan berterusan. Menggunakan lebih sedikit daripada jumlah yang disyorkan apabila kulit anda terasa kering. Sapukan pada leher untuk penjagaan leher.

   

FAKTA UJIAN PENGGUNAAN 'SLEEPING COCOA GEL' SERUM PADA KULIT WAJAH

 • PENINGKATAN KELEMBAPAN : PENGGUNAAN GEL SERUM MENINGKATKAN KELEMBAPAN PADA KULIT WAJAH

   


Kadar kesan pelembapan meningkat sebanyak 4% dalam keadaan tidur yang baik tanpa menggunakan serum berbanding dalam keadaan tidur yang tidak baik. Namun apabila gel serum digunakan selama 1 hari sahaja kadar kesan pelembaban meningkat sebanyak 3% walau dalam keadaan tidur yang tidak baik berbanding dalam keadaan tidur yang baik tanpa menggunakan gel serum. Dan Kadar kesan kelembapan meningkat sebanyak 5% apabila gel serum digunakan selama 7 hari dalam keadaan tidur yang baik berbanding tanpa menggunakan gel serum dalam keadaan tidur yang baik. • PEMBERSIHAN KULIT : KULIT WAJAH LEBIH BERCAHAYA DAN MENGHILANGKAN KULIT TIDAK BERMAYA 

 • PEMBAIKAN KULIT : MEMPERINCI KULIT-KULIT HALUS DAN MEMBAIKI SEL-SEL KULIT LAMA 

   

   

    
 • MELICINKAN KULIT : MELICINKAN KULIT DAN CERAH SEKATA

   

   
 •  
 • MENGURANGKAN KESAN KEMERAHAN AKIBAT PANAS MATAHARI : MENGEMBALIKAN SEL-SEL KULIT MATI AKIBAT UV PANCARAN MATAHARI  Kemerahan kulit dikurangkan selepas satu hari penggunaan sehingga tujuh hari penggunaan. Tidak komedogenik, kepekaan telah diuji.

Tiada ulasan:

Catat Komen